Voorwoord

Beste leden, ouders, vrijwilligers en sponsors,


Hierbij presenteren wij de 3e uitgave van SHOOT, het magazine met nieuws en achtergrondverhalen van MHC Wijchen. Leesbaar op desktop, tablet en smartphone.

De eerste wedstrijden van het seizoen 2017-2018 zijn weer gespeeld. We zijn dit seizoen met maar liefst 54 teams gestart.  

 Tijdens de zomerstop is veel gebeurd. Zo is de begeleiding van Heren 1 overgegaan naar Angelique Sonnemans samen met Ronald Wortelboer en Jelte Koenen. Marc Slaats is ook weer actief binnen de club bij  MA1. Er zijn personele wisselingen geweest in onder meer de bar- en scheidsrechterscommissie. Op het gebied van de accommodatie is de tribune vergroot.

 

Tijdens de ingelaste algemene ledenvergadering in augustus is het idee van een luchthal tijdens de wintermaanden besproken. Lees meer over deze innovatie en de laatste ontwikkelingen verderop in dit magazine.  

 

MHC Wijchen is de laatste jaren echt aan het professionaliseren qua faciliteiten maar ook in het begeleiden van coaches en trainers. De recente uitbreiding van de samenwerking met HockeyWerkt (in combinatie met een aantal sponsoren) is daar ook een mooi voorbeeld van.  


Super om te zien dat vrijwilligers (voornamelijk betrokken leden en ouders) zich melden om onze club te ondersteunen en gezamenlijk verder te bouwen aan nieuwe ideeën en ontwikkelingen.

 

Om onze club verder te ontwikkelen hebben we ook jullie hulp en feedback nodig. We staan altijd open voor goede ideeën en hulp. Schroom niet en neem gerust contact op met een van de commissies of het bestuur als er zaken zijn die anders of beter kunnen.  

 

Graag wil ik afsluiten met jullie allemaal een gezellig, sportief en mooi seizoen te wensen. 

 

Harmen Schipper 

Voorzitter MHC Wijchen