6 vragen voor Ronald Joosten ​​​​​​​

Wat is het doel van het 1e JongDamesTeam seizoen 2017-2018?

Laten zien dat ook een team van speelsters met verschillende achtergronden en kwaliteiten in staat is om het in de eerste plaats ontzettend gezellig te hebben, maar ook elke week beter te worden en te groeien als hockeyteam.

 

Wat is het geheime wapen van het JDT?

De wilskracht om tot en met de laatste minuut van de wedstrijd hard te werken voor en met elkaar.

 

Wat vind je van MHC?

MHC is een club met gezonde ambities, rekening houdend met de beperkte instroom van talenten die gekoesterd worden. Belangrijk daarbij blijft dat ook de "mindere" teams dezelfde aandacht krijgen als de selectieteams.

Het oprichten van een JongDamesTeam is daarbij ook een belangrijke stap om het voor jeugdleden aantrekkelijk te maken om te blijven hockeyen in een seniorenteam, waardoor deze dames aan de club verbonden blijven of zelfs terugkomen na 1 of 2 jaar afwezigheid.

 

Wat wordt er zoal in de kleedkamer besproken wat wij niet mogen weten?

Hé, het zijn jonge dames, dus het gaat vooral over jongens en feesten en meer krijg ik ook niet te horen!! Maar het is vooral een vrolijke en drukke bedoeling in de kleedkamer.

 

Tevreden over huidige stand in de poule?

Deels, de 1e wedstrijd hadden wij moeten winnen en daarna hebben we de betere teams ontmoet en dus hebben we nog 0 punten. Het zou mooi zijn als we vanaf nu ook punten gaan pakken en laten zien dat we meetellen.

 

Naar wie pass je de bal voor het volgende magazine?

Ik pass de bal door naar MA2, ook met het oog op mogelijke toekomstige leden voor het JongDamesTeam.