€ 1.000 netto voor  de club

Op woensdag 8 maart jl. organiseerde MHC Wijchen een speciale opening van de 2e helft van het seizoen. Tijdens de trainingen van de jeugd waren diverse sponsoren aanwezig aanwezig waaronder ook Henk Scholten Volvo Nijmegen. De sponsor parkeerde een aantal nieuwe modellen uit de 90-serie op de parkeerplaats. Aanwezige ouders en leden konden vrijblijvend een proefrit maken in de mooie bolides.

MHC Wijchen heeft al sinds 2011 een sponsorovereenkomst met Henk Scholten Volvo Nijmegen in samenwerking met Volvo Nederland. Ouders en leden opgelet; Bij aanschaf of lease, van een nieuwe Volvo, door een lid of ouder/verzorger van een jeugdlid, bij Henk Scholten Volvo Nijmegen gaat via Volvo Nederland maar liefst € 1.000 netto naar MHC Wijchen. De extra inkomsten gebruikt de club voor haar jeugdopleidingen.


“De overeenkomst is eigenlijk meer een samenwerkingsovereenkomst”, volgens Peter Brandt. De voormalig trim-hockeyer van MHC is salesmanager bij Volvo en weet alles van de clubbonus. “Het is een win-win situatie waarbij iedereen profiteert. Zodra de koop- of leaseovereenkomst van de nieuwe Volvo is getekend door een ouder of lid ontvangt MHC Wijchen de bonus. De clubbonus komt rechtstreeks van Volvo Cars Nederland en gaat niet ten koste van uw korting of inruilprijs".


Heb je vragen over de clubbonus of interesse in een nieuwe Volvo, neem gerust contact op met Peter Brandt.