6 vragen voor Angelique Sonnemans ​​​​​​​

Wat is het doel van JA1  seizoen 2016-2017?

Het doel van het team zelf is dit jaar kampioen te worden in de eerste klasse. Het doel van Guus en mij, is een gedegen en volwassen team te maken wat vooral mooi hockey laat zien en iedereen een persoonlijke groei mee te geven om volgend jaar weer verder te kunnen.Wat is het geheime wapen van JA1?

De kracht van dit team is dat ze knokken voor elke punt en daar maken ze in het veld geen geheim van. In dit team is iedereen een beetje een geheim wapen want elke week is er wel iemand die ons weer eens verrast met een mooie actie.


Wat vind je van MHC?

De club heeft inmiddels mijn hart gestolen. De club wordt gedragen door veel vrijwilligers en het is mooi om te zien dat iedereen dit samen doet en met veel liefde voor de club. De club is enorm gegroeid in de afgelopen jaren maar het familie gevoel is gelukkig gebleven en daar mag deze club trots op zijn.


Wat wordt er zoal in de kleedkamer besproken wat wij niet mogen weten?

Als vrouw in een jongens team mag ik niet de kleedkamer in. Daar mogen de jongens mij vaak mee plagen. Inmiddels zijn ze er aan gewend. Ze zullen vast geheimen bespreken in de kleedkamer maar of dit altijd over hockey gaat, blijft ook voor mij en voor Guus een geheim.  


Tevreden over huidige stand in de poule?

We staan bovenaan. Ik ben trots op dit resultaat maar ik ben hier persoonlijk niet zo mee bezig. Ik vind plezier in het spel voor hun veel belangrijkeren. Hoe leuker het spel hoe meer groei er zal ontstaan en des te meer samenspel. Dit wordt vaak door coaches onderschat.Naar wie pass je de bal voor het volgende magazine?

Ik zou graag de bal doorgeven aan JB1 en dus aan de coaches Joost van Wijchen en Wim Hovens.