6 vragen aan Frank Theunissen

Wat is het doel van MA1 seizoen 2016-2017?

Het doel van de MA1 is om als team te hockeyen, plezier uit het spelletje te halen en zolang mogelijk mee doen voor het kampioenschap. Individueel willen we beter worden zodat we straks wellicht naar Dames 1 kunnen doorstromen.


Wat is het geheime wapen van MA1?

Ons geheime wapen is "het teambelang boven het individuele belang": Als we met z'n allen hard werken en een stapje extra willen zetten voor elkaar, zijn we moeilijk te verslaan. 


Wat vind je van MHC Wijchen?

MHC is een prima vereniging waar we (bijna) altijd met veel plezier kunnen sporten. Je merkt dat de club vooruit wil en naar een hoger niveau.  Dit heeft tijd nodig maar stapje

voor stapje gaat het zeker lukken.


Wat wordt er zoal in de kleedkamer besproken wat wij niet mogen weten?

Wat er in de kleedkamer besproken wordt weten we niet precies omdat de muziek altijd keihard staat. Het is onmogelijk om de gesprekken te volgen maar het zal wel over school, feestjes en vriendjes gaan. Aan hockey denken we pas vanaf de wedstrijdbespreking .... 


Tevreden over huidige stand in de poule?

We zijn best tevreden met de huidige plaats. Na zeven wedstrijden staan we op de derde plaats. Het scoren is nog wat lastig. Als dat nog wat soepeler gaat, kan het een heel mooi seizoen worden!


Naar wie pass je de bal voor het volgende magazine? 

Wij passen de bal naar JD2. Benieuwd wat zij van onze mooie club vinden.