7 vragen voor Meta  Bouwmans


Wat is het doel van Dames 1  seizoen 2018-2019?     

Genieten van alle mooie en spannende wedstrijden in de 2de klasse en het linkerrijtje zou een hele mooie beloning zijn voor het harde werken.


Wat is het geheime wapen van D1?

We zijn een jong team en worden daarom vaak onderschat door de tegenstander … maar de jonge dames zijn gretig, leergierig en hebben veel lol op en naast het veld.

Onze beste wapen is dus veel lol maken, hard werken en willen vechten voor elkaar waardoor er op zondag één team staat. Daarnaast hebben we ook een groep trouwe supporters die er altijd voor ons zijn en ons aanmoedigen!


Wat gaan de twee begeleiders/trainers dit seizoen extra brengen?

Naast groei van het team zorgen Thomas en Max voor individuele groei van de speelsters (meer persoonlijke aandacht), verbetering techniek en intensievere trainingen.

Ze vullen mij aan zodat er een mooi balans is tussen Druk (ondergetekende) en Rustig (Thomas en Max).


Je loopt al een aantal jaren op de club. Wat vind je van MHC Wijchen?

Wat mij echt opvalt binnen MHC Wijchen is dat de vrijwilligers binnen MHC Wijchen heel veel voor elkaar krijgen en dat ze dat met volle overgaven heel goed doen.

Ik ben al op meerdere clubs trainer/coach/speelster geweest maar heb nog nooit een waterveld met videocamera’s zo snel gerealiseerd zien worden……echt mijn complimenten hiervoor!


Wat wordt er zoal in de kleedkamer besproken wat wij niet mogen weten?

We gaan natuurlijk niet onze tactiek verklappen…maar we kunnen wel verklappen  dat iedereen op zijn eigen plekje zit en daar worden de haren ingevlochten, bananen gegeten en kraagjes nog even goed gedaan…..want als deze rituelen niet goed uitgevoerd worden er niet gewonnen kan worden….denken we!!!

Natuurlijk wordt er ook altijd besproken met de mini’s van de week wat zij hebben gedaan op zaterdag en hoe ze ons gaan aanmoedigen…..wat vaak een extra opsteker is voor ons omdat ze zo enthousiast zijn!


Wat betekent de nieuwe luchthal voor MHC Wijchen?

Wij, maar ook Heren 1, spelen zaalhockeycompititie tijdens de winterperiode. Deze competitie houdt onze conditie en techniek op peil. In de luchthal wordt dit seizoen een 'interne' competitie door andere MHC teams gespeeld. Het niveau en de conditie van veel spelers zal door deze extra wedstrijden een boost krijgen.


Wat doet dames 1  voor MHC Wijchen?

We willen dit jaar naast…Mini van de Week, training geven MC2, minislotdag nog meer leuke activiteiten gaan organiseren zoals jeugdclinics en Super Sundays !

Natuurlijk hopen dat de animo dan hoog is zodat we elk jaar weer leuke activiteiten kunnen organiseren!

  

Graag zien we jullie op zondagen terug langs de lijn om ons aan te komen moedigen!


Groetjes,

Meta Bouwmans,

MHC Wijchen Dames 1.