6 vragen aan Pia en Leon 


Wat is het doel van de meisjes 6E2 seizoen 2017-2018?

Een team worden door elkaar te leren kennen, niet alleen de naam, maar ook de humor en de motivatie achter de speler. De meiden weten elkaar op deze manier goed te vinden op en naast het hockeyveld. 


Wat is het geheime wapen van deze meisjes?

Doordat de meiden elkaar weten te vinden en ze vanaf het begin gestimuleerd zijn blij te zijn met een procesdoel dat is behaald (ook bij een verliezende uitslag), hebben ze een mentaliteit van doorzetten ontwikkeld. Zij kunnen als ze achter staan, gebruik maken van deze manier van kijken en scoren. Zodoende hebben we mooie wedstrijden om naar te kijken, winnen we en spelen we gelijk. Als we verliezen weten deze meiden allemaal eerst iets te benoemen wat goed ging en komen ze zelf met verbeterpunten voor een volgende keer. Na de wedstrijd is het spelen en lachen, lachen, lachen en lachen. Ik wil toch ook benoemen dat er zeer gecommitteerde ouders zijn die elke week langs de lijn staan te genieten!

 

Wat vind je van MHC Wijchen?

Wat ik prettig vind aan MHC is dat er veel betrokkenheid is en over het algemeen zijn de zaken goed voor elkaar. Het speelterrein is fantastisch en de sfeer voelt goed. Wat ik anders zou doen is vasthouden aan beleid wat je hebt ingezet voor dat jaar. Nu komen bepaalde keuzes, van bijvoorbeeld een trainerswissel bij 2 van de 8 teams, over als willekeur en voorkeur. Ouders en kinderen snappen dat niet, ook al kan de keuze goed zijn. Als idee wil ik meegeven om de duo’s van trainers meer te mixen, zo blijven zij van elkaar leren en zijn de trainers altijd in ontwikkeling. De ene trainer is de andere immers niet. Als laatste onze complimenten als het gaat om de grote groep vrijwilligers die er is en wordt gevonden om een dergelijk grote vereniging als MHC draaiende te houden!! Knap werk.

 

Wat wordt er zoal in de kleedkamer besproken wat wij niet mogen weten?

Bij ons is die kleedkamer nog gewoon bij elke speler thuis.... wat daar gezegd wordt, laat ik in het ongewisse ;-)

 

Tevreden over huidige stand in de poule?

De poulestand weet ik niet, wat ik wel weet is dat meisje 6E2 ontzettend groeit en ontwikkelt. Niet alleen onder bezielende leiding van trainers en coaches, ook het volle relaxte commitment van de ouders EN het belangrijkste de belangstelling in elkaar en het lerend vermogen van de meiden in dit team: daar zijn wij héééél TROTS op!