Voorwoord

Beste leden, ouders, vrijwilligers en sponsors,


Hierbij presenteren wij de 6e uitgave van SHOOT!, het online magazine met nieuws en achtergrondverhalen van MHC Wijchen.


Wij sluiten ons 45 jarig jubileum jaar af met een wel heel bijzondere start van de winterstop…..zaalhockey in onze eigen luchthal!


Na een lange periode van voorbereidingen, het rond maken van de financiering (investeerders enorm bedankt!) en heel veel handjes van jullie is zaterdag 8 december onze eigen luchthal officieël geopend. Fantastisch was het om te zien dat wij met meer dan 50 vrijwilligers onze luchthal op een donderdagavond hebben opgezet. Maar naast deze vijftig hebben nog veel meer vrijwilligers geholpen: de mensen van de zaalcommissie; barcommissie; arbitragecommissie; beheerscommissie; ouders; sponsoren; sponsorcommissie tot aan JTC. . Met zijn allen mogen wij enorm trots zijn op dit resultaat.

De zaalcommissie heeft maar liefst 46 teams ingedeeld om in de zaal te trainen. Samen met de JTC zijn hieruit 72 teams samengesteld voor de onderlinge MHC Wijchen zaalcompetitie. Scheidsrechters, zaalwachten, trainers, coaches en de bardiensten zijn ingedeeld……Kortom wij zijn klaar voor het zaalhockeyseizoen.


Ook de Grote Clubactie (waaraan wij al vele jaren niet meer meededen)  was een groot succes. Honderden kinderen en senioren hebben loten verkocht en hiermee een groot bedrag opgehaald.
Complimenten, aan de vooral jeugdige, leden en en ook een pluim voor de commissie die onze deelname aan de Grote Clubactie heeft georganiseerd.


Allemaal ontzettend bedankt. Zonder vrijwilligers en het bedrijfsleven, investeerders & de sponsors was dit unieke project niet mogelijk geweest.  


Laten we er een mooie, plezierige en sportieve winter van maken.