Meisjes D1 in de boksschool

Wat is het doel van Meisjes D1 voor het seizoen 2018-2019?

Fanatiek, gemotiveerd samen als 1 team onze wedstrijden spelen en tot het gaatje gaan om te winnen. Natuurlijk doen we dit met veel gezelligheid na de wedstrijden en trainingen, zo kunnen wij deze superleuke sport beoefenen.  


Wat is het geheime wapen van Meisjes D1?

Dat iedereen zijn unieke bijdrage aan het team levert, snelheid, creativiteit, slimmigheid, overzicht, gezelligheid en natuurlijk de katachtige reddingen van onze top keepster! Maar zeker ook onze betrokken toptrainster op maandag, Marieke!


Wat is dat toch dat MHC Wijchen zo bijzonder maakt?

Dat er veel activiteiten georganiseerd worden, goede train(st)ers, natuurlijk ons top waterveld en nu lekker de luchthal in!


Wat wordt er zoal in de kleedkamer besproken wat wij niet mogen weten?

Vooral hoe we tijdens de wedstrijd gaan (proberen) te spelen. Alle andere leuke (en geheime) gesprekken doen we langs de lijn, op de kermis of tijdens speciale activiteiten zoals een boksles!


Hoe ziet jouw ideale zaterdag eruit? Lekker hockeyen en (hopelijk) met de 3 punten van het veld stappen en daarna afspreken met een teamgenoot om te genieten van de zaterdag! 


Welke vraag is nog niet gesteld maar die je wel willen beantwoorden?

Wat zien wij vanaf het veld graag elke zaterdag? Super veel supporters langs de lijn van ouders, broers en zussen, opa’s en oma’s, vrienden en vriendinnen en iedereen die deze sport net zo TOF vindt als wij!