Grote Clubactie  goed voor € 5.660

Veel leden van MHC Wijchen hebben zich enorm ingezet voor de Grote Clubactie. Vooral de jongste jeugd- en jeugdleden hebben, gewapend met lotenboekje en pen, op heel wat deurbellen gedrukt. Met een geweldig resultaat: in twee maanden tijd zijn er meer dan  2.800 loten verkocht.


Tijdens de feestelijke opening van de luchthal op 8 december werd de totale opbrengst van de Grote Clubactie, het mooie bedrag van ­€ 5.660 ,bekendgemaakt. Dit resultaat is ruim twee keer het vooraf gestelde doel van  € 2.500 !


Een opbrengst om trots op te zijn, die is behaald dankzij zo’n 250 lotenverkopers! De beste verkopers zijn beloond met een leuke prijs. De hoofdprijs is gewonnen door Ilvy, zij heeft maar liefst 49 loten verkocht!  Het team dat, gemiddeld per teamlid, de meeste loten heeft verkocht is J8E1, zij hebben een gezellige teamprijs gewonnen! Dankzij sponsoren werden, naast deze hoofdprijswinnaars, nog meer verkopers in het zonnetje gezet met een leuke prijs.


De opbrengst van de Grote Clubactie 2018 wordt besteed aan (hockey-)materialen voor in de luchthal. Heel veel dank aan alle verkopers, door jullie inzet wordt de luchthal nog mooier!