Thermen Berendonck en Velde nieuwe sponsoren Dames 1

Op de hockeyshirts van Dames 1 pronken dit seizoen twee sponsoren, Thermen Berendonck en Velde. Beide sponsoren tekenden een contract voor drie seizoenen.


Velde is al jaren sponsor van MHC Wijchen en vanaf dit seizoen samen met Thermen Berendonck, trotse sponsor van Dames 1. Managing Consultant en mede-eigenaar bij Velde, Egon Versmoren, is enthousiast over het sponsorcontract. “Ik ben al zo’n 10 jaar betrokken bij MHC Wijchen. Niet alleen als sponsor maar ook als coach van mijn kinderen en als speler van Heren 2. Met de sponsorcommissie heb ik mijn wens om iets voor de lange termijn te doen besproken en de perfecte match was eigenlijk al snel gevonden. De perfecte match was eigenlijk al snel gevonden. Thermen Berendonck stond namelijk op een lijstje van de sponsorcommissie maar ook in mijn contacten. De eerste afspraak bij Thermen de Berendonck was hierdoor snel gemaakt.”


Thermen Berendonck opent in het voorjaar van 2019 haar deuren in Wijchen en staat nu al op de hockeyshirts van Dames 1. Quality Welness Resorts heeft meerdere saunacomplexen in Nederland en opent vanaf 1 mei 2019 een prachtig welnessresort aan recreatieplas de Berendonck.

Frank Veldwachter, Manager Marketing en Sales van Quality Welnessresorts, ziet vele mogelijkheden in de sponsoring van MHC Wijchen. “Thermen Berendonck wordt namelijk het meest innovatieve en duurzame wellnessresort van Europa. We waren dan ook erg enthousiast over het duurzaamheidsbeleid van de hockeyclub. Een goede match. Door onze naam te verbinden aan de hockeyclub vergroten wij alvast de zichtbaarheid in deze regio. Daarnaast hebben wij nog vele vacatures die voor 1 mei ingevuld moeten worden."


De sponsorcommissie is blij met het duurzame sponsorcontract van beide bedrijven. “Leuk hoe zoiets kan lopen. Via een bestaande sponsor een nieuwe sponsor werven die vervolgens samen besluiten om Dames 1 te sponsoren. Fantastische oplossing, aldus Mike van Sambeek.”


Bij een nieuwe sponsor hoort natuurlijk een teamfoto. Alhoewel voetballers liever niet in een witte badjas poseren staan onze hockey-dames er geweldig op. De bekerwedstrijd na deze fotoshoot werd met 2-0 gewonnen van Arnhem.