Op de shirts van de MHC Wijchen jeugd prijken sinds seizoen 2016-2017 de namen van Brownies&downieS en Frank Aarts Wijchen B.V. Beide bedrijven worden aangestuurd door Maarten Halma, dé ondernemer in o.a disposables en nog veel meer.


‘Toen ik stopte bij Halma Packaging heb ik samen met Frank Aarts naar de mogelijkheden van het garagebedrijf gekeken. Al snel was duidelijk dat alleen Audi en Volkswagen niet voldoende was’, aldus Maarten. Sinds de samenwerking met franchiseformule James, zijn alle merken leverbaar en kunnen alle leaseauto’s worden aanschaft en in onderhouden bij Frank Aarts. Daarnaast worden veel auto’s in het buitenland aangekocht waardoor we interessante prijzen hebben voor onze klanten.   


Maarten vertelt gepassioneerd over de tweede naam op hockeyshirt, Brownies&downieS. ‘Het is zo mooi om te zien hoe mensen met het syndroom van Down of een andere beperking, in de restaurants van de franchiseformule werken’. Het is niet alleen geweldig voor de mensen die in het restaurant werken maar ook voor de gasten. In eerste instantie was Brownies&downieS bedoeld als lunchroom met ééns in de maand een avondopening. Door de enthousiaste bezoekers en de vele reserveringen hebben we besloten om vier avonden per week het restaurant te openen.    


In de keuken van Brownies&downieS wordt alles zelf bereid. De franchiseformule is inmiddels uitgegroeid tot 44 restaurants in Nederland, 1 in België en 1 in Kaapstad. ‘We zijn op dit moment bezig om de formule ook in Engeland en de Verenigde Staten uit te rollen, vertelt Maarten trots.’


Zijn andere trots, zijn kinderen, zijn ook lid van MHC. ‘Ik kom graag kijken als mijn kinderen Stijn en Roos een wedstrijd spelen. Sporten is belangrijk voor iedereen maar met name voor de jeugd. MHC Wijchen is een professionele club met een mooie accommodatie en fantastisch clubhuis’. De sfeer is goed en de uitstraling is top’. Ook de betrokkenheid van de jeugd bij de club is mooi om te zien. Jeugdspelers die training geven aan de allerjongsten van de club is een mooi voorbeeld. De twee sponsornamen van Maarten Halma staan de komende drie jaar op de shirts van alle 700 jeugdleden en op de doeken langs de hockeyvelden, geprint door Halma Printing.