Heren 1 promoveert   naar 2e klasse

Na 13 jaar spelen de heren van MHC Wijchen eindelijk weer in de 2e klasse. Na een spannende eerste helft werden de meeste doelpunten in de tweede helft gemaakt door Wijchen. De ploeg van Paul Meijer won zondag 18 juni met 5-1 van Bommelerwaard.

Wat een week eerder niet lukte tegen HOCO ging zondag 18 juni wel goed. Tegen de heren van Bommelerwaard was het wel raak met maar liefst vijf goals. Lange tijd ging het op en neer met kansen voor beide ploegen. Pas in de tweede helft kwam Wijchen echt op dreef met goals van o.a. Lars Wortelboer, Floris de Waard en Koen Schipper. Bram van Rijssen speelde zijn laatste wedstrijd voor Wijchen en scoorde door een strafbal snoeihard in de rechterhoek te plaatsen.

Voorzitter Harmen Schipper is supertrots op de hockeyheren maar ook op ‘zijn’ club. “Dit is echt een fantastische dag voor onze club. We investeren al jarenlang in onze jeugd met goede trainers en begeleiders en dat zien we nu terug. Bijna alle jongens op het veld zijn begonnen als jeugdlid en vieren nu de promotie, echt fantastisch.”

Heren 1 loopt ereronde en bedankt publiek

Er was veel publiek op de accommodatie aan de Campuslaan om de hockeyheren aan te moedigen. Onder het publiek waren ook veel oud-heren 1 spelers aanwezig. Zij werden eerder op de dag kampioen met Heren 30.

Heren 30 waaronder veel oud-heren1 spelers vieren het kampioenschap met bier én een medaille.