Online shoppen bij
Sport met Snelders

Wie even snel iets wil bestellen bij Sport met Snelders hoeft de deur niet meer uit. Speciaal voor MHC Wijchen en andere verenigingen is een webshop  ingericht. In de shop kun je eenvoudig je MHC-tenue, trainingspak of hockeystick bestellen. Ook aanverwante artikelen zoals thermokleding, handschoenen en scheenbeschermers worden online aangeboden.

Intersport Snelders is een begrip in Wijchen en omgeving maar dit najaar stopte Patrick Dieks de samenwerking met de grote winkelketen om zelfstandig als Sport met Snelders verder te gaan. Snelders, al vanaf 1989 gevestigd in de Spoorstraat, gaat zich nu meer richten op service voor sportverenigingen in Wijchen.


Patrick Dieks, eigenaar van Sport met Snelders is vaste sponsor en werkt al jaren samen met de hockeyclub. ‘Met MHC hebben we al heel lang een prettige samenwerking. Of het nu gaat om het tenue, materialen of een bedrukking we kunnen alles leveren aan de club. Wat nog niet iedereen weet is dat er op de club een groot aantal nieuwe sticks aanwezig is om te testen. Vraag aan Angelique Sonnemans of Lars Wortelboer om wat verschillende sticks te testen, ze helpen je graag.’


Wie vakkundig advies zoekt of kleding wil passen is natuurlijk altijd welkom in de winkel aan de Spoorstraat. In de winkel staat van maandag tot zaterdag een vast team gereed om je te adviseren over schoeisel, sticks en (thermo)kleding. Naast hockey is Snelders ook gespecialiseerd in voetbal, running, wandelen en tennis, korfbal, volleybal en reguliere sportartikelen. Omdat MHC Wijchen dit jaar fanatiek gaat hockeyen in de luchthal heeft Snelders nu ook speciale zaalsticks en handschoenen.


SPORTMETSNELDERS

Spoorstraat 49

024 - 64 15 467