Bardiensten  seizoen 2018-2019

Naast cashless betalen is MHC Wijchen dit seizoen gestart met een nieuwe manier van bardiensten inplannen. Naast de vaste barcommissie leden worden ook teams ingepland om mee te helpen achter de bar.


De coaches ontvangen ongeveer 4 keer per jaar een bardienst. Naast rijschema, fruithapjes en keepersschema dus nu ook een bardienst in de app.


Wie denkt dat een bardienst gaat over cocktails en clubsandwiches heeft het mis. Op de zaterdag worden honderden bekers ranja gemaakt en vinden snoepzakjes en chips gretig aftrek bij de jeugdige bezoekers van het clubhuis.


Ook maakt de espressomachine overuren om de ouders te voorzien van koffie of cappuccino. Je hoeft dus geen echte bartender te zijn om een bardienst te draaien.  


Als je wordt ingepland voor een bardienst werk je altijd samen met een ervaren barmedewerker. Een bardienst duurt maar twee uurtjes en is altijd gezellig.

    

De eerste  reacties zijn positief volgens Pascal Dauphin (hoofd barcommissie). "Er zijn al een aantal ouders die graag vaker willen meehelpen achter de bar. Dat komt goed uit want we zijn als barcommisie altijd op zoek naar meer vaste barmedewerkers."